بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به "انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد" خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، میتوانيد از قابليتهای بيشتری بهرهمند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید. | ![]() |
![]() |
![]() |
جدیدترین نوشته ها
|
|
|
پخش زنده | ثبت نام | بازی و سرگرمی | راهنمایی | گروههای اجتماعی | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری به صورت خوانده شده |
سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies) معرفی روشهای معاملاتی شناخته شده |
![]() |
|
ابزارهای موضوع |
![]() |
#3031 |
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: يکشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۱
تشکر از ديگران: 2,070 تشکر از ایشان: 1,869 بار در 451 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام دوستان خسته نباشید
دنبال اکسپرتی هستم برای مدیریت تریدها ، به فرض اگه 10 تا ترید باز باشه ، جمع اون ده تا ترید رسید به 200 پیپ سود کل تریدها رو ببنده یا به فرض رسید به 200 پیپ ضرر کل تریدهارو چه توی سود باشن یا ضرر ببنده ، ممنون میشم یاری رسانید
سکوت میکنم زیرا نه نجوا و نه فریاد، هیچ یک کافی نیست حتی سکوت نیز ناکافی است و دایره سخن ناتوان از سخن گفتن افسون شده ام من بهت زده پروردگارم هستم که در صلاح او رخنه نمیتوان کرد و در مطلق بودنش تردید جایی ندارد.............او خود خالق واژه ها و مالک تمام هستی است |
![]() |
![]() |
![]() |
#3032 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3033 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته ![]() |
![]()
/ [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] /[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] /[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3034 | |
کاربر فعال
![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
اگه همچنان این اکسپرت به کارتون میاد ، لطفاً اطلاع بدین تا براتون بنویسم ![]() رایگان البته ![]() ارادتمند |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3035 | |
کاربر فعال
![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() |
|
![]() |
![]() |
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
|
حسین، (دوشنبه ۲۶ شهريور ۹۷)
|
![]() |
#3036 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 6 تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته ![]() |
![]()
سلام دوستان اندیکاتوری هست که با خط افقی میتونیم روی قیمت مورد نظرمون الارم بزاریم... یک خط پایین یک خط بالا...داشتمش گم کردم الان هرچی میگردم پیدا نمیکنم....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3037 |
کاربر فعال
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3039 |
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: سه شنبه ۱۳ آذر ۱۳۸۶
تشکر از ديگران: 1,367 تشکر از ایشان: 1,415 بار در 235 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3040 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 202 تشکر از ایشان: 2 بار در 2 نوشته ![]() |
![]()
سلام دوستان
یک اندیکاتور اعلام اخبار میخوام که اعداد قبل و بعد و عدد اعلامی رو بزنه روی چارت و ترجیحا فقط اخبار مرتبط با همون جفت ارز و بیاره و یک اندیکاتور هم میخوام که خطوط مثلثی روی چارتو برام رسم کنه....ممنون میشم برام اوکی کنید با تشکر |
![]() |
![]() |
![]() |
برچسبها |
اندیکاتور, اکسپرت, اسکریپت |
كاربران در حال دیدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان) | |
ابزارهای موضوع | |
|
|