بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به "انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد" خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، می‌توانيد از قابليتهای بيشتری بهره‌مند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید.    
انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد AMarkets
جدیدترین نوشته ها



بازگشت   انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد > بازارهای مالی > سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies)

سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies) معرفی روشهای معاملاتی شناخته شده

MTRobot
پاسخ
 
ابزارهای موضوع
قدیمی شنبه ۳۰ ارديبهشت ۹۶, ۱۶:۵۴   #1261
FX_Maniac
کاربر ارشد
 
آواتار FX_Maniac
 
تاریخ عضویت: جمعه ۲۵ شهريور ۱۳۹۰
ارسالها: 973
تشکر از ديگران: 4,924
تشکر از ایشان: 8,236 بار در 1,054 نوشته
FX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond repute
ارسال پیام از طریق Yahoo به FX_Maniac
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله vahid_farzaneh نمایش نوشته ها
عرض سلام جناب مختاروردی
خیلی ممنون از راهنماییتون اون مشکلم حل شد.پوزیشن رو میبنده ولی نه تمام پوزیشنهای باز رو
این ارور رومیده :Order Close error138
اگرممکنه راهنماییم بفرمایید.باتشکر فراوان

void CloseSellPosition()
{

for(int j=0;j<OrdersTotal() ;j++)
{
int s=OrderSelect(j,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
int c=OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,3,Violet);

}
status=0;
}
وقتی اردر رو سلکت می کنی، اکسپرت نمی دونه که این اردر بای هست یا سل.
بنابراین ممکنه شما بای داشته باشی و بخواد اونو در قیمت Ask ببنده!
باید تعریف کنی توی تابعت:

PHP Code:
void CloseSellPosition()
{
  for(
int j=OrdersTotal()-1j>=;j--)
  {
    if(
OrderSelect(j,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES) ==true)
    {
      if(
OrderType()== OP_SELL)
      {
        
int c=OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,3,Violet);
      }
    }
  }
status=0;

__________________

FX_Maniac آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: 2 نفر
mishow (يکشنبه ۷ خرداد ۹۶), vahid_farzaneh (پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶)
قدیمی يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۹۶, ۰۱:۰۸   #1262
MokhtarVerdi
کاربر عادی
 
آواتار MokhtarVerdi
 
تاریخ عضویت: شنبه ۵ تير ۱۳۹۵
سن: 34
ارسالها: 29
تشکر از ديگران: 63
تشکر از ایشان: 83 بار در 28 نوشته
MokhtarVerdi is on a distinguished roadMokhtarVerdi is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق MSN به MokhtarVerdi
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله vahid_farzaneh نمایش نوشته ها
عرض سلام جناب مختاروردی
خیلی ممنون از راهنماییتون اون مشکلم حل شد.پوزیشن رو میبنده ولی نه تمام پوزیشنهای باز رو
این ارور رومیده :Order Close error138
اگرممکنه راهنماییم بفرمایید.باتشکر فراوان

void CloseSellPosition()
{

for(int j=0;j<OrdersTotal() ;j++)
{
int s=OrderSelect(j,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
int c=OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,3,Violet);

}
status=0;
}

سلام
وقت به خیر
ببخشید که دیر پاسخ دادم
همونطور که دوست خوبمون جناب FX_Maniac فرمودند، باید تعیین تکلیف کنید براش
خطای 138 به زمانی مربوطه که قیمت بسته شدن در اون قیمتی که باید نیست
بای با Ask باز میشه و با Bid بسته میشه و بلعکس برای سل

PHP Code:
void CloseAllPositions(string Symbol_,int Magic)
{
bool b;
int  OrdersTT OrdersTotal();
for (
int i 0OrdersTTi++)
if (
OrderSelect(iSELECT_BY_POSMODE_TRADES))
 if ((
OrderSymbol()==Symbol_) && (OrderMagicNumber() == Magic))
   {
   if (
OrderType()==OP_BUY)
     
b=OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Bid,0,Yellow);
   else if (
OrderType()==OP_SELL)
     
b=OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,0,Yellow);
   }

لطفا به این خط دقت کنید :
PHP Code:
int  OrdersTT OrdersTotal(); 
چرا قبل از شروع حلقه، مقدار OrdersTotal رو داخل یه متغییر ذخیره کردم ؟
__________________
طراحی استراتژی های معاملاتی با زبان MQL
09387511181

http://www.mokhtarverdi.ir

https://sites.google.com/site/mokhtarverdi

MokhtarVerdi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: 3 نفر
FX_Maniac (يکشنبه ۳۱ ارديبهشت ۹۶), mishow (يکشنبه ۷ خرداد ۹۶), vahid_farzaneh (پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶)
قدیمی چهارشنبه ۳ خرداد ۹۶, ۱۳:۰۱   #1263
khatery
کاربر عادی
 
آواتار khatery
 
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
ارسالها: 12
تشکر از ديگران: 4
تشکر از ایشان: 3 بار در 3 نوشته
khatery is on a distinguished road
پیش فرض

سلام
ميخام يه اكسپرت بنويسم يك مشكل دارم ممنون ميشم پاسخ بدين
فرض كنيم اكسپرتي هست كه اگر در تايم 4 ساعته مكدي سيگنال خريد داشته باشه و در تايم يك ساعته هم سيگنال خريد بده باي كنه
حالا مشكل اينه كه اگر چارت رو تو تايم يك ساعته داشته باشيم تا زماني كه به تايم 4 ساعته نرويم چارت 4 ساعته آپديت نميشه و ممكنه اكسپرت سيگنال اشتباه بده
حالا چكار كنم كه تمام يا مثلا چند تايم فريم بدون اينكه به اونا مراجعه كنم آپديت بشه
ممنون
khatery آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
mishow (يکشنبه ۷ خرداد ۹۶)
قدیمی پنجشنبه ۴ خرداد ۹۶, ۲۳:۰۵   #1264
vahid_farzaneh
کاربر عادی
 
آواتار vahid_farzaneh
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۵
ارسالها: 6
تشکر از ديگران: 4
تشکر از ایشان: يک بار در يک نوشته
vahid_farzaneh is on a distinguished road
پیش فرض تشکر

خیلی ممنون از توجه و پاسخگویی جناب آقای FX_Maniac وجناب آقای مختاروردی
vahid_farzaneh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
mishow (يکشنبه ۷ خرداد ۹۶)
قدیمی جمعه ۵ خرداد ۹۶, ۱۹:۱۰   #1265
mojtabaei
کاربر عادی
 
آواتار mojtabaei
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳
ارسالها: 4
تشکر از ديگران: 4
تشکر از ایشان: 4 بار در 3 نوشته
mojtabaei is on a distinguished road
پیش فرض آموزش اندیکاتور نویسی- فارسی

آموزش اندیکاتورنویسی دروس 1 تا 7
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ]
__________________
کانال آموزشی برنامه نویسی MQL
https://t.me/mqlbyAliMojtabaei
mojtabaei آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: 2 نفر
ghoghnoosepars (چهارشنبه ۱ شهريور ۹۶), mishow (يکشنبه ۷ خرداد ۹۶)
قدیمی شنبه ۶ خرداد ۹۶, ۱۸:۱۶   #1266
jiran
کاربر فعال
 
آواتار jiran
 
تاریخ عضویت: پنجشنبه ۷ آبان ۱۳۸۸
ارسالها: 119
تشکر از ديگران: 399
تشکر از ایشان: 286 بار در 98 نوشته
jiran is on a distinguished roadjiran is on a distinguished roadjiran is on a distinguished roadjiran is on a distinguished roadjiran is on a distinguished roadjiran is on a distinguished road
پیش فرض

سلام دوستان یه اندیکاتوری بود که کندل های هر تایمی که میخواستیم بهمون روی متا تریدر نشون میداد مثلا اگه 2ساعته میخواستیم چارتها را بصورت 2ساعته نشون میداد میخواستم بدونم کسی داره اینجا بذاره ممنون
__________________
jiranyj@yahoo.com
jiran آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی دوشنبه ۸ خرداد ۹۶, ۰۵:۵۵   #1267
amirsis
کاربر عادی
 
آواتار amirsis
 
تاریخ عضویت: يکشنبه ۷ خرداد ۱۳۹۶
ارسالها: 1
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
amirsis is on a distinguished road
پیش فرض ***** کردن مارکت واچ

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید محترم ببخشید یه سوالی دارم که خیلی دنبال جوابش گشتم ولی حل نشد گفتم اینجا بپرسم . بنده با مفید تریدر کار میکنم خواستم ببینم توی این برنامه مثل سایت تی اس ای قسمت دیده بان بازار که فیلتr نویسی وجود داره میشه فیلتr ای نوشت که مثلا اگه یه سهم یا چند روز منفی بود اردر خرید بزنه . حالا استراتژی خیلی مهم نیست کلا میشه فیلتr نوشت . خیلی از توجهتون ممنونم
amirsis آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی چهارشنبه ۱۷ خرداد ۹۶, ۱۹:۴۲   #1268
irantrader
کاربر عادی
 
آواتار irantrader
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
ارسالها: 6
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
irantrader is on a distinguished road
پیش فرض

سلام خدمت دوستان
میخام از این اندیکاتور خروجی بگیرم واسه ورود و خروج که وقتی بای میده یا سل میده طبق فلش های که روی کندلها نشون میده پوزیشن بگیره اما خروجی نداره و نمیدونم چجوری باید خروجی بگیرم
لطفا کمک کنید
با سپاس
[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ]
irantrader آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی جمعه ۱۹ خرداد ۹۶, ۰۱:۵۲   #1269
irantrader
کاربر عادی
 
آواتار irantrader
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
ارسالها: 6
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
irantrader is on a distinguished road
پیش فرض

با این اندیکاتور بالا ۱ اکسپرت واسه تستش نوشتم اما پوزیشن نمیگیره
لطفا کمک کنید



نقل قول:
//+------------------------------------------------------------------+
//| |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright © 2008, MetaQuotes Software Corp."
#property link "http://www.metaquotes.net"


extern double LOTSIZE=0.1;
extern int magic=234;

int status=0;

//+------------------------------------------------------------------+
//| expert initialization function |
//+------------------------------------------------------------------+
int init()
{
//----

//----
return(0);
}
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert deinitialization function |
//+------------------------------------------------------------------+
int deinit()
{
//----

//----
return(0);
}
//+------------------------------------------------------------------+
//| expert start function |
//+------------------------------------------------------------------+
int start()
{
if (Volume[0]>0)
return(0);

double Ind_1=iCustom(NULL,0,"i-AO-Div3",0,0,0,0,3,2,2,1,2,2,1,1,11,11,0,0,0,0,999,7,150,1,1000 ,0,0,0,233,32,234,32,0,0,2,1,0,1, 0,1);
double Ind_2=iCustom(NULL,0,"i-AO-Div3",0,0,0,0,3,2,2,1,2,2,1,1,11,11,0,0,0,0,999,7,150,1,1000 ,0,0,0,233,32,234,32,0,0,2,1,0,1, 1,1);
double Ind_3=iCustom(NULL,0,"i-AO-Div3",0,0,0,0,3,2,2,1,2,2,1,1,11,11,0,0,0,0,999,7,150,1,1000 ,0,0,0,233,32,234,32,0,0,2,1,0,1, 2,1);
double Ind_4=iCustom(NULL,0,"i-AO-Div3",0,0,0,0,3,2,2,1,2,2,1,1,11,11,0,0,0,0,999,7,150,1,1000 ,0,0,0,233,32,234,32,0,0,2,1,0,1, 3,1);


//+------------------------------------------+



if(( Ind_1<0) ) BuyPosition();

if(( Ind_1>0) ) SellPosition();



if (( Ind_1>0) ) CloseBuyPosition();

if (( Ind_1<0) ) CloseSellPosition();


return(0);
}
//+------------------------------------------------------------------+

void BuyPosition()
{
if(OrdersTotal()>0)
return;

int ticket=OrderSend (Symbol(),OP_BUY,LOTSIZE,Ask,3,0,0,"Coment",0,0,Green);
}
//-----------------------------------------------------------------
void SellPosition()
{
if(OrdersTotal()>0)
return;

int ticket= OrderSend(Symbol(),OP_SELL,LOTSIZE,Bid,3,0,0,"Coment",0,0,Re d);
}
//---------------------------------------------------------------------------------+
//---------------------------------------------------------------------------------+
//+------------------------------------------------------------------+
void CloseBuyPosition(){
for(int i=0;i<OrdersTotal();i++){
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
if (OrderType()== OP_BUY )
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Bid,3,Red);}}
//+------------------------------------------------------------------+
void CloseSellPosition(){
for(int j=0;j<OrdersTotal();j++){
OrderSelect(j,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
if (OrderType()== OP_SELL)

OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,3,Red);}}
irantrader آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی سه شنبه ۳۱ مرداد ۹۶, ۱۶:۵۴   #1270
amoo pezhman
کاربر عادی
 
آواتار amoo pezhman
 
تاریخ عضویت: سه شنبه ۳۱ مرداد ۱۳۹۶
ارسالها: 1
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
amoo pezhman is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله GKH نمایش نوشته ها
دوستان سلام

مدت ها بود که میخواستم اموزش اکسپرت نویسی رو شروع کنم و پروژه ای رو که با هم شروع کردیم تموم کنم اما متاسفانه بدلیل کمبود وقت و گرفتاری های شخصی این کار انجام نشد و از طرفی پیام های خصوصی پیاپی دوستان خبر از نیاز مبرم دوستان در این مورد رو میداد
بهمین خاطر طی مشورتی که با جناب غفاری عزیز داشتیم تصمیم بر این شد که مطالب اموزشی که خودم برا یادگیری استفاده کردم رو با ذکر منبع اینجا بزاریم تا دوستان استفاده کنند .

این 8 تا فایل توسط استاد خوبمون اقای سید امیربابک تیموریان در سایت همسایه تهیه و ارائه شد .
به اضافه 8 فایل که خود اکسپرت ها هستش .

اگر کسی در مورد نوشتن یا درک مطالب مشکلی داشت توی همین تاپیک بپرسه تا اگر من یا سایر دوستان علم کافی در پاسخ به سوال رو داشتیم راهنمایی کنیم و انشالله بتونید راه بیافتید .

نحوه پرسش سوالات :
1 -لطفا متن برنامه نویسی خودتون رو داخل کد PHP بگذارید


2 -لطفا کسی کل متن برنامه رو نزاره و بگه " چک کنید ببینید مشکلش چیه ؟"
سوالتون باید به این صورت باشه که " من موقع کامپایل با خطای فلان مواجه میشم "
و همون خط از برنامه که مشکل داره رو بزارید .
سلام خسته نباشید! من از چندتا مووینگ اوریج واندیکاتور های cci و stoch و rsi استفاده کردم. بدون مشکل هم کامپایل شده! اما موقعی که اکسپرت رو داخل استراتژی تستر میذارم کلا هیچ کدوم از این بند هارو رعایت نمکینه!!! میتونید راهنماییم کنید؟
if((MAF>MAS)&&(RSI5>saghf)&& (RSI5>RSI17) && (CCI>cci_high_lvl)&& (Stoch>Stoch_high_lvl));
BuyPosition();

if((MAF<MAS)&&(RSI5<kaf)&&(RSI17>RSI5)&&(CCI>-cci_low_lvl)&&(Stoch<stoch_low_lvl));
SellPosition();
amoo pezhman آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ

MTRobot


كاربران در حال دیدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید نوشته‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع


ساعت: ۱۴:۴۵


قدرت این انجمن در استفاده از برنامه vBulletin 3.8.5 می باشد.
حقوق این برنامه برای .Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.