بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به "انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد" خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، می‌توانيد از قابليتهای بيشتری بهره‌مند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید.    
انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد AMarkets
جدیدترین نوشته ها



بازگشت   انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد > بازارهای مالی > سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies)

سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies) معرفی روشهای معاملاتی شناخته شده

پاسخ
 
ابزارهای موضوع
قدیمی دوشنبه ۴ دي ۹۶, ۰۱:۳۹   #1321
khatery
کاربر عادی
 
آواتار khatery
 
تاریخ عضویت: دوشنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۵
ارسالها: 18
تشکر از ديگران: 11
تشکر از ایشان: 4 بار در 4 نوشته
khatery is on a distinguished road
پیش فرض

سلام
كسي ميدونه چطور ميتونيم ويزگي popup مسيج باكس را در mql4 غير فعال كنيم ؟
khatery آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی سه شنبه ۳ بهمن ۹۶, ۰۱:۵۶   #1322
se7e
کاربر عادی
 
آواتار se7e
 
تاریخ عضویت: يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵
ارسالها: 5
تشکر از ديگران: 9
تشکر از ایشان: 5 بار در 3 نوشته
se7e is on a distinguished road
پیش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی ببخشید در کد نوشته شده زیر چرا در خط های 85 و 95 ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید.
PHP Code:
')' not all control paths return a value    16.5.mq4    85    1
')' not all control paths return a value    16.5.mq4    95    1 
PHP Code:

//|                                                         16.5.mq4 |
//|                        Copyright 2017, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                             https://www.mql5.com |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright 2017, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "https://www.mql5.com"
#property version   "1.00"
#property strict

extern int magic1=1;
extern int magic2=2;

extern int period1=7;
extern int period2=15;
extern int periodrsi=14;
extern double hilevel=55;
extern double lowlevel=45;

extern double lot=0.1;



//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert initialization function                                   |
//+------------------------------------------------------------------+
int OnInit()
  {
//---
   
//---
   
return(INIT_SUCCEEDED);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert deinitialization function                                 |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnDeinit(const int reason)
  {
//---
   
  
}
//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert tick function                                             |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnTick()
  {
   if (
Volume[0]<1)
   {
   if(
Statusma()=="buy" && Statusrsi()=="buy")
   {
   
close(magic2);
   if(
orders()==0)
   {
   
pendbuy();
   }
   
   }
   if(
Statusma()=="sell"  &&  Statusrsi()=="sell")
   {
   
close(magic1);
   if(
orders()==0)
   {
   
pendsell();
   }
   
   }
   
   }
   
  }
//+------------------------------------------------------------------+
string Statusma()
{
double ma1_shift1=iMA(Symbol(),0,period1,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,1);
double ma1_shift2=iMA(Symbol(),0,period1,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,2);

double ma2_shift1=iMA(Symbol(),0,period2,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,1);
double ma2_shift2=iMA(Symbol(),0,period2,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,2);

if(
ma1_shift1>ma2_shift1  && ma1_shift2<ma2_shift2)
return(
"buy");

if(
ma1_shift1<ma2_shift1 && ma1_shift2>ma2_shift2)
return(
"sell");
}
//+------------------------------------------------------------------+
string Statusrsi()
{
 
double rsi=iRSI(Symbol(),0,periodrsi,PRICE_CLOSE,1);
 if(
rsi>hilevel)
 return(
"sell");
 else
 if(
rsi<lowlevel)
 return(
"buy");
}
//+------------------------------------------------------------------+
int orders()
{
int num=0;
 for (
int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
 {
  
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
  if(
OrderMagicNumber()==magic1 || OrderMagicNumber()==magic2)
  
num++;
  }
  return(
num);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
void pendbuy()
{
OrderSend(Symbol(),OP_BUY,MathPow(2,Lossnumber())*lot,Ask,3,0,0,"ma",magic1,0,Blue);
}

//+------------------------------------------------------------------+
void pendsell()
{
OrderSend(Symbol(),OP_SELL,MathPow(2,Lossnumber())*lot,Bid,3,0,0,"ma",magic2,0,Red);
}
//+------------------------------------------------------------------+
int Lossnumber()
{
int num=0;
for(
int i=OrdersHistoryTotal()-1;i>0;i--)
{
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_HISTORY);
if(
OrderMagicNumber()==magic1 || OrderMagicNumber()==magic2)
{
if(
OrderProfit()<0)num++;
if(
OrderProfit()>=0)break;
}
}
return(
num);
}
//+------------------------------------------------------------------+
void close(int number)
{
for(
int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
{
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
if(
OrderMagicNumber()==number)
{
if(
OrderType()==OP_BUY)
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Bid,3,Green);
if(
OrderType()==OP_SELL)
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,Yellow);
   }
  }

se7e آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
ghoghnoosepars (جمعه ۶ بهمن ۹۶)
قدیمی پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶, ۰۰:۰۸   #1323
FX_Maniac
کاربر ارشد
 
آواتار FX_Maniac
 
تاریخ عضویت: جمعه ۲۵ شهريور ۱۳۹۰
ارسالها: 975
تشکر از ديگران: 4,924
تشکر از ایشان: 8,245 بار در 1,056 نوشته
FX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond repute
ارسال پیام از طریق Yahoo به FX_Maniac
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله se7e نمایش نوشته ها
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی ببخشید در کد نوشته شده زیر چرا در خط های 85 و 95 ارور میده ممنون میشم راهنمایی کنید.
PHP Code:
')' not all control paths return a value    16.5.mq4    85    1
')' not all control paths return a value    16.5.mq4    95    1 
PHP Code:

//|                                                         16.5.mq4 |
//|                        Copyright 2017, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                             https://www.mql5.com |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright 2017, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "https://www.mql5.com"
#property version   "1.00"
#property strict

extern int magic1=1;
extern int magic2=2;

extern int period1=7;
extern int period2=15;
extern int periodrsi=14;
extern double hilevel=55;
extern double lowlevel=45;

extern double lot=0.1;



//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert initialization function                                   |
//+------------------------------------------------------------------+
int OnInit()
  {
//---
   
//---
   
return(INIT_SUCCEEDED);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert deinitialization function                                 |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnDeinit(const int reason)
  {
//---
   
  
}
//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert tick function                                             |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnTick()
  {
   if (
Volume[0]<1)
   {
   if(
Statusma()=="buy" && Statusrsi()=="buy")
   {
   
close(magic2);
   if(
orders()==0)
   {
   
pendbuy();
   }
   
   }
   if(
Statusma()=="sell"  &&  Statusrsi()=="sell")
   {
   
close(magic1);
   if(
orders()==0)
   {
   
pendsell();
   }
   
   }
   
   }
   
  }
//+------------------------------------------------------------------+
string Statusma()
{
double ma1_shift1=iMA(Symbol(),0,period1,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,1);
double ma1_shift2=iMA(Symbol(),0,period1,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,2);

double ma2_shift1=iMA(Symbol(),0,period2,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,1);
double ma2_shift2=iMA(Symbol(),0,period2,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,2);

if(
ma1_shift1>ma2_shift1  && ma1_shift2<ma2_shift2)
return(
"buy");

if(
ma1_shift1<ma2_shift1 && ma1_shift2>ma2_shift2)
return(
"sell");
}
//+------------------------------------------------------------------+
string Statusrsi()
{
 
double rsi=iRSI(Symbol(),0,periodrsi,PRICE_CLOSE,1);
 if(
rsi>hilevel)
 return(
"sell");
 else
 if(
rsi<lowlevel)
 return(
"buy");
}
//+------------------------------------------------------------------+
int orders()
{
int num=0;
 for (
int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
 {
  
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
  if(
OrderMagicNumber()==magic1 || OrderMagicNumber()==magic2)
  
num++;
  }
  return(
num);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
void pendbuy()
{
OrderSend(Symbol(),OP_BUY,MathPow(2,Lossnumber())*lot,Ask,3,0,0,"ma",magic1,0,Blue);
}

//+------------------------------------------------------------------+
void pendsell()
{
OrderSend(Symbol(),OP_SELL,MathPow(2,Lossnumber())*lot,Bid,3,0,0,"ma",magic2,0,Red);
}
//+------------------------------------------------------------------+
int Lossnumber()
{
int num=0;
for(
int i=OrdersHistoryTotal()-1;i>0;i--)
{
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_HISTORY);
if(
OrderMagicNumber()==magic1 || OrderMagicNumber()==magic2)
{
if(
OrderProfit()<0)num++;
if(
OrderProfit()>=0)break;
}
}
return(
num);
}
//+------------------------------------------------------------------+
void close(int number)
{
for(
int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
{
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
if(
OrderMagicNumber()==number)
{
if(
OrderType()==OP_BUY)
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Bid,3,Green);
if(
OrderType()==OP_SELL)
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,Yellow);
   }
  }

توی تعریف تابع Statusma و تابع Statusrsi چون return کردن شما شرطی شده ایراد گرفته و میگه ممکنه حالتی پیش بیاد که تابع نتونه مقداری رو برگردونه. براتون اصلاحش کردم:

PHP Code:
//+------------------------------------------------------------------+
//|                                                         16.5.mq4 |
//|                        Copyright 2017, MetaQuotes Software Corp. |
//|                                             https://www.mql5.com |
//+------------------------------------------------------------------+
#property copyright "Copyright 2017, MetaQuotes Software Corp."
#property link      "https://www.mql5.com"
#property version   "1.00"
#property strict


extern int magic1=1;
extern int magic2=2;

extern int period1=7;
extern int period2=15;
extern int periodrsi=14;
extern double hilevel=55;
extern double lowlevel=45;

extern double lot=0.1;



//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert initialization function                                   |
//+------------------------------------------------------------------+
int OnInit()
  {
//---
   
//---
   
return(INIT_SUCCEEDED);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert deinitialization function                                 |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnDeinit(const int reason)
  {
//---
   
  
}
//+------------------------------------------------------------------+
//| Expert tick function                                             |
//+------------------------------------------------------------------+
void OnTick()
  {
   if (
Volume[0]<1)
   {
   if(
Statusma()=="buy" && Statusrsi()=="buy")
   {
   
close(magic2);
   if(
orders()==0)
   {
   
pendbuy();
   }
   
   }
   if(
Statusma()=="sell"  &&  Statusrsi()=="sell")
   {
   
close(magic1);
   if(
orders()==0)
   {
   
pendsell();
   }
   
   }
   
   }
   
  }
//+------------------------------------------------------------------+
string Statusma()
{
string result;
double ma1_shift1=iMA(Symbol(),0,period1,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,1);
double ma1_shift2=iMA(Symbol(),0,period1,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,2);

double ma2_shift1=iMA(Symbol(),0,period2,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,1);
double ma2_shift2=iMA(Symbol(),0,period2,0,MODE_SMA,PRICE_CLOSE,2);

if(
ma1_shift1>ma2_shift1  && ma1_shift2<ma2_shift2)
result "buy";

if(
ma1_shift1<ma2_shift1 && ma1_shift2>ma2_shift2)
result ="sell";

return(
result);
}
//+------------------------------------------------------------------+
string Statusrsi()
{
 
string result;
 
double rsi=iRSI(Symbol(),0,periodrsi,PRICE_CLOSE,1);
 if(
rsi>hilevel)
 
result "sell";
 else
 if(
rsi<lowlevel)
 
result "buy";
 return(
result);
}
//+------------------------------------------------------------------+
int orders()
{
int num=0;
 for (
int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
 {
  
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
  if(
OrderMagicNumber()==magic1 || OrderMagicNumber()==magic2)
  
num++;
  }
  return(
num);
  }
//+------------------------------------------------------------------+
void pendbuy()
{
OrderSend(Symbol(),OP_BUY,MathPow(2,Lossnumber())*lot,Ask,3,0,0,"ma",magic1,0,Blue);
}

//+------------------------------------------------------------------+
void pendsell()
{
OrderSend(Symbol(),OP_SELL,MathPow(2,Lossnumber())*lot,Bid,3,0,0,"ma",magic2,0,Red);
}
//+------------------------------------------------------------------+
int Lossnumber()
{
int num=0;
for(
int i=OrdersHistoryTotal()-1;i>0;i--)
{
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_HISTORY);
if(
OrderMagicNumber()==magic1 || OrderMagicNumber()==magic2)
{
if(
OrderProfit()<0)num++;
if(
OrderProfit()>=0)break;
}
}
return(
num);
}
//+------------------------------------------------------------------+
void close(int number)
{
for(
int i=OrdersTotal()-1;i>=0;i--)
{
OrderSelect(i,SELECT_BY_POS,MODE_TRADES);
if(
OrderMagicNumber()==number)
{
if(
OrderType()==OP_BUY)
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Bid,3,Green);
if(
OrderType()==OP_SELL)
OrderClose(OrderTicket(),OrderLots(),Ask,Yellow);
   }
  }

__________________

FX_Maniac آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: 3 نفر
babak.register (پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶), ghoghnoosepars (جمعه ۶ بهمن ۹۶), se7e (پنجشنبه ۵ بهمن ۹۶)
قدیمی شنبه ۱۴ بهمن ۹۶, ۱۱:۴۸   #1324
sakhtemoon
کاربر عادی
 
آواتار sakhtemoon
 
تاریخ عضویت: شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۶
ارسالها: 1
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
sakhtemoon is on a distinguished road
پیش فرض ***ره برقی

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ]
sakhtemoon آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی شنبه ۲۸ بهمن ۹۶, ۲۳:۰۶   #1325
se7e
کاربر عادی
 
آواتار se7e
 
تاریخ عضویت: يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵
ارسالها: 5
تشکر از ديگران: 9
تشکر از ایشان: 5 بار در 3 نوشته
se7e is on a distinguished road
پیش فرض

با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
ببخشید در قسمت استراتژی تست وقتی روی مد ویژوال قرار میگیره خیلی سرعت کندل سازی پایین هست ایا امکان افزایش سرعت پردازش هست؟
با تشکر
se7e آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی دوشنبه ۳۰ بهمن ۹۶, ۰۱:۰۵   #1326
FX_Maniac
کاربر ارشد
 
آواتار FX_Maniac
 
تاریخ عضویت: جمعه ۲۵ شهريور ۱۳۹۰
ارسالها: 975
تشکر از ديگران: 4,924
تشکر از ایشان: 8,245 بار در 1,056 نوشته
FX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond reputeFX_Maniac has a reputation beyond repute
ارسال پیام از طریق Yahoo به FX_Maniac
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله se7e نمایش نوشته ها
با سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
ببخشید در قسمت استراتژی تست وقتی روی مد ویژوال قرار میگیره خیلی سرعت کندل سازی پایین هست ایا امکان افزایش سرعت پردازش هست؟
با تشکر
پنجره ی جفت ارز یا کلا متاتریدر رو Minimize کنید حل میشه
__________________

FX_Maniac آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
se7e (دوشنبه ۳۰ بهمن ۹۶)
قدیمی دوشنبه ۳۰ بهمن ۹۶, ۰۱:۵۰   #1327
se7e
کاربر عادی
 
آواتار se7e
 
تاریخ عضویت: يکشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۵
ارسالها: 5
تشکر از ديگران: 9
تشکر از ایشان: 5 بار در 3 نوشته
se7e is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله FX_Maniac نمایش نوشته ها
پنجره ی جفت ارز یا کلا متاتریدر رو Minimize کنید حل میشه
ممنون از راهنمایی شما ولی جواب نداد
se7e آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی شنبه ۱۸ فروردين ۹۷, ۲۱:۳۰   #1328
p4i.ir
کاربر فعال
 
آواتار p4i.ir
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵
محل سكونت: مشهد
سن: 31
ارسالها: 128
تشکر از ديگران: 110
تشکر از ایشان: 142 بار در 98 نوشته
p4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق Yahoo به p4i.ir ارسال پیام از طریق ™Skype به p4i.ir
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله se7e نمایش نوشته ها
ممنون از راهنمایی شما ولی جواب نداد
سلام قسمت model سه تا گزینه داره
گزینه سوم رو انتخاب کنین ( البته بستگی به استراتژی شما داره )
گزینه اول ، همه تیک های بازار رو دانلود میکنه و شروع به پردازش میکنه
گزینه دوم هم بر اساس کنترل پوینت هست
گزینه سوم فقط قیمت باز و بسته شدن کندل ها رو در نظر میگیره
سرعت سومی از دو تای دیگه خیلی بیشتره و البته گفتم استراتژی که میخوایین تست کنین هم این وسط نقش پر رنگی داره
p4i.ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
se7e (دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۹۷)
قدیمی جمعه ۲۴ فروردين ۹۷, ۲۱:۱۶   #1329
mpi
کاربر ارشد
 
آواتار mpi
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۱
محل سكونت: ایران ایگولد
ارسالها: 247
تشکر از ديگران: 4,771
تشکر از ایشان: 3,454 بار در 247 نوشته
mpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud ofmpi has much to be proud of
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله khatery نمایش نوشته ها
كسي پاسخي نداره ؟
سلام دوست من
تو قسمت ژورنال متاتریدر مشخص میشه اگه اکسپرتی غیر فعال بشه
__________________
A person who never made a mistake
never tried anything new


((کسی که هیچ وقت اشتباه نمیکند هیچ وقت هم چیز جدید یاد نمی گیرد))
mpi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
se7e (دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۹۷)
قدیمی جمعه ۳۱ فروردين ۹۷, ۱۹:۳۹   #1330
MokhtarVerdi
کاربر عادی
 
آواتار MokhtarVerdi
 
تاریخ عضویت: شنبه ۵ تير ۱۳۹۵
سن: 35
ارسالها: 31
تشکر از ديگران: 66
تشکر از ایشان: 87 بار در 30 نوشته
MokhtarVerdi is on a distinguished roadMokhtarVerdi is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق MSN به MokhtarVerdi
پیش فرض

سلام، وقت شما و سایر دوستان بخیر.



نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله khatery نمایش نوشته ها
سلام
فرض ميكنيم 20 تا چارت فعال داريم و روي همه آنها يك اكسپرت فعال كرديم . كدي ميخاهم كه بدانم در كدام آنها اكسپرت مورد نظرم فعال نيست و يا غير فعال شده.
ممنون از دوستان و اساتيد محترم

برای این کار لازمه که شما تبادل بین دو اکسپرت انجام بدید، حال اگر هر دو اکسپرت یکی باشه. در هر حال دو موجودیته که یکی فعاله مثلا و دیگری غیر فعاله، اینا میخوان از هم با خبر باشن. روشهای مختلفی هست که میشه این کار رو انجام داد، داخل فایل هر اکسپرت وضعیتش رو بنویسه و کامت کنن روی چارت، توسط DLL داخل رجیستری ویندوز بنویسید و مجددا کامنت کنید روی چارت.
چی رو کامت کنه روی چارت؟ 20 سطر که شماره هرسطر نشانگر Symbol مورد نظر هستش که جلوش بنویسه فعاله یا غیر فعال.

شما باید داخل اکسپرتتون که از اون 20 انشعاب میگیرید کدی به شرح زیر بنویسید.
اولا اکسپرت شما با هر Symbol منحصر به فرد خواهد شد به نسبت بقیه، مگر اینکه همون اکسپرت مثلا در یک تایم فریم دیگه روی همون Symbol اجرا بشه که انوقت MagicNumber وظیفه انحصاری کردن رو به عهده میگیره. برای رهایی از این انحصاری شدن ها بهتره یک متغیر اکسترنال تعریف کنید از نوع رشته ایی که برای هر اکسپرت در حال اجرا یک اسمی تووش بنویسید که با بقیه اکسپرت ها قاطی نشه، نه خودش و نه اردر هاش.... خلاصه، از این داستان خارج شدید، فرض کنید این متغیر اکسترنال برای اکسپرت ها شماره گذاری شده مثلا از 1 تا 20 که این شماره ها رو موقع انداختن روی چارت باید بهش بدید (تکراری نباشه!) مرحله بعد بجای استفاده از فایل و رجیستری ویندوز از Global Variable خود متاتریدر استفاده کنید. اگر اطلاعی از این ندارید لطفا داخل سایت MQL بخونید مطالبش رو، کار باهاش آسونه.... در واقع شما میتونید 20 عدد متغییر سراسری تعریف کنید که همه 20 اکسپرت میتونن این 20 تا رو بخونن و گزارش بدن، برای هر متغیر یک اسم مناسب قرار بدید و مقدار اون هم True/False به معنی فعال یا غیر فعال بودن خواهد بود که هر اکسپرتی متغییر خودش رو خودش پر میکنه....
سایر اکسپرت ها هم مقدار این 20 متغییر رو روی چارت هاشون میتونن نشون بدن و بلاخره اینطور میتونید بدونید که کدوم فعال نیستن.
مگر اینکه منظورتون از فعال و غیر فعال بودن کلان بود و نبود یک اکسپرت روی چارت باشه که اون داستان متفاوتی داره و به احتمال زیاد شما باید فایل های داخل Profile های متاتریدر رو جستجو کنید که اکسپرتی روی فلان چارت هست یا نه....

بنده رو ببخشید چون احساس میکنم زیاد خوب توضیح ندادم.



نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله khatery نمایش نوشته ها
سلام
كسي ميدونه چطور ميتونيم ويزگي popup مسيج باكس را در mql4 غير فعال كنيم ؟

خودتون رو خلاص کنید! به نظرم به جای MessageBox یک فایل صوتی پخش کنید که اسم چارت و فعالیت رو بگه، شما میتونید با استفاده از Speech ویندوز فایل های صوتی رو درست کنید که مثلا بگه EurUsd BreakOut .... اونوقت میتونید به کارهای خودتون برسید و اندیکاتور یا اکسپرت مثل رادیو برای شما داستان بگه...

امیدوارم موفق باشید
__________________
طراحی استراتژی های معاملاتی با زبان MQL
09387511181

http://www.mokhtarverdi.ir

https://sites.google.com/site/mokhtarverdi

MokhtarVerdi آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
se7e (دوشنبه ۱۷ ارديبهشت ۹۷)
پاسخ



كاربران در حال دیدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید نوشته‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع


ساعت: ۱۴:۲۱


قدرت این انجمن در استفاده از برنامه vBulletin 3.8.5 می باشد.
حقوق این برنامه برای .Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.