بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به "انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد" خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، می‌توانيد از قابليتهای بيشتری بهره‌مند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید.    
انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد AMarkets
جدیدترین نوشته ها



بازگشت   انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد > بازارهای مالی > سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies)

سیستمها و استراتژیهای معاملاتی (Trading Systems & Strategies) معرفی روشهای معاملاتی شناخته شده

پاسخ
 
ابزارهای موضوع
قدیمی چهارشنبه ۲۰ تير ۹۷, ۱۰:۵۳   #1331
kati
کاربر عادی
 
آواتار kati
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۴ تير ۱۳۹۳
ارسالها: 9
تشکر از ديگران: 6
تشکر از ایشان: 24 بار در 9 نوشته
kati is on a distinguished road
پیش فرض سوال

سلام خدمت همه دوستان گرامی

برای کسی که در مورد برنامه نویسی اطلاعی نداره آیا برای یادگیری نوشتن اکسپرت باید چیزی به عنوان پیش زمینه بلد باشیم یا نه تمرینات و فیلمهای آموزشی تو این زمینه میتونه بهمون کمک کنه برای فهمیدن مطلب.
ممنون میشم یکی از دوستان که تو این مقوله وارده بهم کمک کنه
kati آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
ali farokh (يکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷)
قدیمی دوشنبه ۲۲ مرداد ۹۷, ۱۵:۵۷   #1332
xani98
کاربر عادی
 
آواتار xani98
 
تاریخ عضویت: دوشنبه ۲۲ مرداد ۱۳۹۷
ارسالها: 4
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
xani98 is on a distinguished road
پیش فرض وقت سفارت

[کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] / [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ]
xani98 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی يکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷, ۰۳:۰۳   #1333
0212121
کاربر عادی
 
آواتار 0212121
 
تاریخ عضویت: پنجشنبه ۲۵ مرداد ۱۳۹۷
ارسالها: 1
تشکر از ديگران: 0
تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته
0212121 is on a distinguished road
پیش فرض کمک در دستور trailing

سلام دوستان می خوام توی اکسپرت تریلینگ پروفیت بذارم از چه دستور یا حلقه ای میتونم استفاده کنم؟
0212121 آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی يکشنبه ۲۸ مرداد ۹۷, ۱۴:۰۱   #1334
ali farokh
کاربر عادی
 
آواتار ali farokh
 
تاریخ عضویت: شنبه ۲۹ فروردين ۱۳۹۴
محل سكونت: earth
ارسالها: 3
تشکر از ديگران: 17
تشکر از ایشان: 3 بار در يک نوشته
ali farokh is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله kati نمایش نوشته ها
سلام خدمت همه دوستان گرامی

برای کسی که در مورد برنامه نویسی اطلاعی نداره آیا برای یادگیری نوشتن اکسپرت باید چیزی به عنوان پیش زمینه بلد باشیم یا نه تمرینات و فیلمهای آموزشی تو این زمینه میتونه بهمون کمک کنه برای فهمیدن مطلب.
ممنون میشم یکی از دوستان که تو این مقوله وارده بهم کمک کنه
زبان برنامه نویسی متاتریدر زبان مخصوص MQL هستش که برای نوشتن اکسپرت و اندیکاتور های اختصاصی استفاده میشه البته زبان برنامه نویسی متاتریدر۴و۵ بر پایه ++C میباشد که اگه آشنایی به این زبان داشته باشید میتونه کمکتون کنه.
ali farokh آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی يکشنبه ۴ شهريور ۹۷, ۱۵:۴۶   #1335
bbabareza
کاربر عادی
 
آواتار bbabareza
 
تاریخ عضویت: يکشنبه ۸ دي ۱۳۸۷
ارسالها: 47
تشکر از ديگران: 40
تشکر از ایشان: 96 بار در 43 نوشته
bbabareza is on a distinguished roadbbabareza is on a distinguished roadbbabareza is on a distinguished road
پیش فرض

من چند وقتی هست که روی اکسپرتی کار میکنم که بر روی 27 جفت ارز رایج همزمان کار میکنه.و خوب مجبور شدم بر روی هر 27 چارت جداگانه بندازم و روی تک چارت که میندازم مشکلات زیادی و کدهای زیادی به برنامه اضافه میشه که خوب تصمیمم این شد رو هر 27 چارت جدا باشه که روونتر کار کنه و کدنویسی کمتر و راحتتر باشه و مشکلی وجود نداره.
فقط بحث بک تست همزمان هست که راهی برای این مساله پیدا نمیکنم چون برنامه از نتایج تغییرات هر 27 سیمبل برای تصمیمات بعدی استفاده میکنه و بک تست متاتریدر فقط یک سیمبل رو در ان واحد میشه استفاده کرد و کمکی نمیکنه.

و برای اینکه برنامه رو بهینه کنم هیچ راهی ندارم جز اینکه بگذارم هر سری 2 ماه کار کنه تا به مرور بهبودش بدم و این موضوع خیلی وقتم رو میگیره چون در هر تغییری مجبورم 2 ماه صبر کنم تا نتایج رو ببینم.
آیا راه حلی برای بک تست اینگونه اکسپرت ها که بر روی کل مارکت همزمان کار میکنه وجود داره؟
کسی میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟
ممنون
bbabareza آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی دوشنبه ۱۲ شهريور ۹۷, ۱۵:۵۸   #1336
p4i.ir
کاربر فعال
 
آواتار p4i.ir
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵
محل سكونت: مشهد
سن: 31
ارسالها: 128
تشکر از ديگران: 110
تشکر از ایشان: 141 بار در 98 نوشته
p4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق Yahoo به p4i.ir ارسال پیام از طریق ™Skype به p4i.ir
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله bbabareza نمایش نوشته ها
من چند وقتی هست که روی اکسپرتی کار میکنم که بر روی 27 جفت ارز رایج همزمان کار میکنه.و خوب مجبور شدم بر روی هر 27 چارت جداگانه بندازم و روی تک چارت که میندازم مشکلات زیادی و کدهای زیادی به برنامه اضافه میشه که خوب تصمیمم این شد رو هر 27 چارت جدا باشه که روونتر کار کنه و کدنویسی کمتر و راحتتر باشه و مشکلی وجود نداره.
فقط بحث بک تست همزمان هست که راهی برای این مساله پیدا نمیکنم چون برنامه از نتایج تغییرات هر 27 سیمبل برای تصمیمات بعدی استفاده میکنه و بک تست متاتریدر فقط یک سیمبل رو در ان واحد میشه استفاده کرد و کمکی نمیکنه.

و برای اینکه برنامه رو بهینه کنم هیچ راهی ندارم جز اینکه بگذارم هر سری 2 ماه کار کنه تا به مرور بهبودش بدم و این موضوع خیلی وقتم رو میگیره چون در هر تغییری مجبورم 2 ماه صبر کنم تا نتایج رو ببینم.
آیا راه حلی برای بک تست اینگونه اکسپرت ها که بر روی کل مارکت همزمان کار میکنه وجود داره؟
کسی میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟
ممنون
سلام دوست عزیز
ببین اگه از فانکشن استفاده کنی اصلا نوشتن و مقایسه کردن چندین جفت ارز در طی یک اکسپرت کار دشوار و پیچیده ای نخواهد بود.
به طور کلی راه حل منطقی که به ذهن من میرسه استفاده از خروجی خود متاتریدر هست.
یعنی شما 27 بار اکسپرت رو اجرا کنی
بعد خروجی که در ناحیه کاربری جورنال هست رو ذخیره کنی در اکسل
و در آخر این 27 شیت اکسل رو باهم مقایسه کنی
با اینکه نمیدونم استراتژی شما چیه ، اما توصیه دوستانه ،مقایسه 27 جفت ارز با هم دیگه هیچ خروجی مثبتی نخواهد داشت.
چون بعضی از این ارز ها از یک خانواده اند و مقایسه اون ها باهم اساسا اشتیاهه
مثل زمانی که میخوایی بین یک تعدادی مشخص گوی ، فقط گوی های قرمز رو جدا کنی
اونوقت اینکه کدوم گوی قرمز بزرگ تره یا کوچیکتر ،اصلا اهمیت نداره
مهم اینه رنگش قرمز باشه
الان با اینکار شما دارید مقایسه اشتباهی رو انجام میدید. ارادت
__________________

دو حساب دوران جاهلیت که سعی دارم ریکاوری کنم VS یک حسابی که میتونم بهش افتخار کنم
آلپاری - روبوفارکس VS روبوگلد

p4i.ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
bbabareza (پنجشنبه ۱۵ شهريور ۹۷)
قدیمی سه شنبه ۱۳ شهريور ۹۷, ۱۵:۴۱   #1337
p4i.ir
کاربر فعال
 
آواتار p4i.ir
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵
محل سكونت: مشهد
سن: 31
ارسالها: 128
تشکر از ديگران: 110
تشکر از ایشان: 141 بار در 98 نوشته
p4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق Yahoo به p4i.ir ارسال پیام از طریق ™Skype به p4i.ir
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله bbabareza نمایش نوشته ها
من چند وقتی هست که روی اکسپرتی کار میکنم که بر روی 27 جفت ارز رایج همزمان کار میکنه.و خوب مجبور شدم بر روی هر 27 چارت جداگانه بندازم و روی تک چارت که میندازم مشکلات زیادی و کدهای زیادی به برنامه اضافه میشه که خوب تصمیمم این شد رو هر 27 چارت جدا باشه که روونتر کار کنه و کدنویسی کمتر و راحتتر باشه و مشکلی وجود نداره.
فقط بحث بک تست همزمان هست که راهی برای این مساله پیدا نمیکنم چون برنامه از نتایج تغییرات هر 27 سیمبل برای تصمیمات بعدی استفاده میکنه و بک تست متاتریدر فقط یک سیمبل رو در ان واحد میشه استفاده کرد و کمکی نمیکنه.

و برای اینکه برنامه رو بهینه کنم هیچ راهی ندارم جز اینکه بگذارم هر سری 2 ماه کار کنه تا به مرور بهبودش بدم و این موضوع خیلی وقتم رو میگیره چون در هر تغییری مجبورم 2 ماه صبر کنم تا نتایج رو ببینم.
آیا راه حلی برای بک تست اینگونه اکسپرت ها که بر روی کل مارکت همزمان کار میکنه وجود داره؟
کسی میتونه در این زمینه راهنمایی کنه؟
ممنون
دوست عزیز بعد پرسش شما من کمی جستجو کردم
این تایع به کار شما میاد و میتونه کمکتون کنه

PHP Code:
//+------------------------------------------------------------------+
//| sends broadcast event to all open charts                         |
//+------------------------------------------------------------------+
void BroadcastEvent(long lparam,double dparam,string sparam)
  {
   
int eventID=broadcastEventID-CHARTEVENT_CUSTOM;
   
long currChart=ChartFirst();
   
int i=0;
   while(
i<CHARTS_MAX)                 // We have certainly no more than CHARTS_MAX open charts
     
{
      
EventChartCustom(currChart,eventID,lparam,dparam,sparam);
      
currChart=ChartNext(currChart); // We have received a new chart from the previous
      
if(currChart==-1) break;        // Reached the end of the charts list
      
i++;// Do not forget to increase the counter
     
}
  }
//+------------------------------------------------------------------+ 
__________________

دو حساب دوران جاهلیت که سعی دارم ریکاوری کنم VS یک حسابی که میتونم بهش افتخار کنم
آلپاری - روبوفارکس VS روبوگلد

p4i.ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
bbabareza (پنجشنبه ۱۵ شهريور ۹۷)
قدیمی چهارشنبه ۱۴ شهريور ۹۷, ۱۰:۴۷   #1338
bbabareza
کاربر عادی
 
آواتار bbabareza
 
تاریخ عضویت: يکشنبه ۸ دي ۱۳۸۷
ارسالها: 47
تشکر از ديگران: 40
تشکر از ایشان: 96 بار در 43 نوشته
bbabareza is on a distinguished roadbbabareza is on a distinguished roadbbabareza is on a distinguished road
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله p4i.ir نمایش نوشته ها
دوست عزیز بعد پرسش شما من کمی جستجو کردم
این تایع به کار شما میاد و میتونه کمکتون کنه

PHP Code:
//+------------------------------------------------------------------+
//| sends broadcast event to all open charts                         |
//+------------------------------------------------------------------+
void BroadcastEvent(long lparam,double dparam,string sparam)
  {
   
int eventID=broadcastEventID-CHARTEVENT_CUSTOM;
   
long currChart=ChartFirst();
   
int i=0;
   while(
i<CHARTS_MAX)                 // We have certainly no more than CHARTS_MAX open charts
     
{
      
EventChartCustom(currChart,eventID,lparam,dparam,sparam);
      
currChart=ChartNext(currChart); // We have received a new chart from the previous
      
if(currChart==-1) break;        // Reached the end of the charts list
      
i++;// Do not forget to increase the counter
     
}
  }
//+------------------------------------------------------------------+ 
ممنون از پیگیری و پاسختون
راستش اصلا بلد نیستم از این تابع چجوری باید استفاده کرد

در مجموع یک توضیحی از برنامم بدم
برنامه به صورت آماری در 8 تایم فریم بر اساس شرایط خاص اون تایم فریم در هر گروه 27 پوزیشن میگیره
با کامنت های 1 تا 8 برای هر گروه که قابل تفکیک باشه
در ادامه یکسری از این گروه ها منفی و یکسری مثبت میشن و با توجه به تعاریفی که هست ممکنه به هر گروه پوزیشن اضافه بشه یا کم بشه

هر گروه حد سود و ضرر دینامیک داره و در حد سودها بسته میشه و در حد ضررها ممکنه با تجمیع با یک گروه مثبت با برایند مثبت بسته بشه

یا ممکنه اجازه داده بشه زمانیکه از ماکزیمم زیان به 50 درصد اون زیان رسید با گروه مثبتی تجمیع بشه و بابرآیند مثبت بسته بشه

یا خیلی اتفاقات دیگه که بسته به شرایط هر گروه و شرایط 8 گروه در کنار هم تصمیم گیری میشه

در مجموع اینکه کلا بصورت آماری رو کل مارکت با پوزیشن های بسیار زیادی کار میکنه و اینها رو بهینه سازی میکنه تا سرجمع اینها با یک برآیند مثبتی بسته بشن


و بعید میدونم به روشی که گفتین بشه بک تست گرفت
چون داره از نتایج کل سیمبل ها در یک لحظه استفاده میکنه تا تصمیمات بعدی رو بگیره
و پروفیت یک سیمبل اصلا مهم نیست


حالا با این تفاسیر دوست دارم مجدد نظر و راه حلتون رو بدونم
bbabareza آفلاين است   پاسخ با نقل قول
قدیمی پنجشنبه ۱۵ شهريور ۹۷, ۱۲:۰۴   #1339
p4i.ir
کاربر فعال
 
آواتار p4i.ir
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵
محل سكونت: مشهد
سن: 31
ارسالها: 128
تشکر از ديگران: 110
تشکر از ایشان: 141 بار در 98 نوشته
p4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق Yahoo به p4i.ir ارسال پیام از طریق ™Skype به p4i.ir
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله bbabareza نمایش نوشته ها
ممنون از پیگیری و پاسختون
راستش اصلا بلد نیستم از این تابع چجوری باید استفاده کرد
در مجموع یک توضیحی از برنامم بدم
برنامه به صورت آماری در 8 تایم فریم بر اساس شرایط خاص اون تایم فریم در هر گروه 27 پوزیشن میگیره
با کامنت های 1 تا 8 برای هر گروه که قابل تفکیک باشه
در ادامه یکسری از این گروه ها منفی و یکسری مثبت میشن و با توجه به تعاریفی که هست ممکنه به هر گروه پوزیشن اضافه بشه یا کم بشه
هر گروه حد سود و ضرر دینامیک داره و در حد سودها بسته میشه و در حد ضررها ممکنه با تجمیع با یک گروه مثبت با برایند مثبت بسته بشه
یا ممکنه اجازه داده بشه زمانیکه از ماکزیمم زیان به 50 درصد اون زیان رسید با گروه مثبتی تجمیع بشه و بابرآیند مثبت بسته بشه
یا خیلی اتفاقات دیگه که بسته به شرایط هر گروه و شرایط 8 گروه در کنار هم تصمیم گیری میشه
در مجموع اینکه کلا بصورت آماری رو کل مارکت با پوزیشن های بسیار زیادی کار میکنه و اینها رو بهینه سازی میکنه تا سرجمع اینها با یک برآیند مثبتی بسته بشن
و بعید میدونم به روشی که گفتین بشه بک تست گرفت
چون داره از نتایج کل سیمبل ها در یک لحظه استفاده میکنه تا تصمیمات بعدی رو بگیره
و پروفیت یک سیمبل اصلا مهم نیست
حالا با این تفاسیر دوست دارم مجدد نظر و راه حلتون رو بدونم
سلام دوست عزیز
یک مطلبی رو من اضافه کنم ، شما در استراتژی تستر یک محدودیتی های دارین ،
حالا چون استراتژی شما کمی پیچیده به نظر میاد من یکسری محدویت های روتین رو میگم تا شما بدونین چرا نمیشه از استراتژی تستر استفاده کردو در آخر هم راهکار پیشنهادیم رو بهتون میگم.
من یک بازه ای رو این کار میکردم که اگر تایم لندن ساعت 8 بود ، استراتژی به هیچ عنوان معامله ای باز نکنه ،خب اولین محدودیت همین جاست ، چرا ؟ چون تایع سرورتایم در محیط استراتژی تستر کار نمیکنه
یا مورد بعدی بحث اوردر هیستوری هست که وقتی تابعش رو صدا میزنی عملاً در خروجی ( محیط تست ) بهت نال بر میگردونه
یا مورد بعدی شما میتونی داخل کد از یک اندیکاتور خاص در هر چند تا تایم فریمی که لازم داری خروجی بگیری مثلا موینگ 14 در تایم فریم 1 مین رو با موینگ 14 در تایم 15 مین مقایسه کنی ، اما در استراتژِ تست به شما یک عدد بر میگردونه و طبیعتاً خروجی ایراد داره .
و مورد های دیگه که شرحشون زیاد میشه .
پس اینو در نظر داشته باشین محیط تستر کاملا مبتدیانه نوشته شده و برعکس اینکه ما فکر میکنیم برای تست برنامه و یا اندیکاتور و حتی اسکریت هست ، در واقع بیشتر به درد تست استراتژی های دستی و تحیلی تکنیکال و فاندامنتال میخوره ( حالا شاید برای تست یک سری برنامه های ساده هم جوابگو باشه ، اما برای برنامه های پیچیده که دیتاآنالیزی هستند و تقریبا بر مبنای هوش مصنوعی کار میکنند اصلا جوابگو نیست )
مثلا شما میخوایین نحوه رسم خط ترند رو تمرین کنین ، با یک اندیکاتور rsi ، این حالت استراتژی تستر بسیار کمک میکنه
و به اسمش هم میاد ، تست کننده استراتژی هست نه تست کننده برنامه های که ما نوشتیم ( و پیچیده باشن برنامه ها )

حالا راهکار پیشنهادی من اینه ( البته به همون اندازه ای که از استراتژی شما متوجه شده )
شما میتونین برای شروع فقط یک جفت ارز رو بررسی کنین ، خروجی بررسی ها رو با دستور پرینت بریزید داخل فایل لاگ و فایل مذکور رو هم با اکسل همسان سازی کنین و آنالیز رو ببرید در برنامه های مربوطه مثل spss .
اما اینکه بخوایید همه رو باهم بک تست بگیرید شدنی نیست .
در کل بهتره از نرم افزارهای بک تست استفاده کنین که خب اینم مستلزم هزینه است ، برنامه بک تست قوی که بشه روش حساب باز کرده تا حالا ****** نشده و همه پولی هستن ( طبیعی هم هست چون شما برای بک تست نیاز به دیتای آنلاین دارین و برنامه ****** شده خیلی سریع لو میره و قابلیت استفاده اش رو از دست میده )
در آخر هم پیشنهاد میکنم همه امور تحلیلی رو در متاتریدر انجام ندید . چه سخت باشه چه آسون شما باید به سمت دیتابیس مهاجرت کنین ، بهتره از الان شروع کنین
__________________

دو حساب دوران جاهلیت که سعی دارم ریکاوری کنم VS یک حسابی که میتونم بهش افتخار کنم
آلپاری - روبوفارکس VS روبوگلد

p4i.ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
bbabareza (چهارشنبه ۲۵ مهر ۹۷)
قدیمی چهارشنبه ۲۱ شهريور ۹۷, ۰۱:۰۵   #1340
p4i.ir
کاربر فعال
 
آواتار p4i.ir
 
تاریخ عضویت: چهارشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۵
محل سكونت: مشهد
سن: 31
ارسالها: 128
تشکر از ديگران: 110
تشکر از ایشان: 141 بار در 98 نوشته
p4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished roadp4i.ir is on a distinguished road
ارسال پیام از طریق Yahoo به p4i.ir ارسال پیام از طریق ™Skype به p4i.ir
پیش فرض

نقل قول:
نوشته اصلی بوسیله 0212121 نمایش نوشته ها
سلام دوستان می خوام توی اکسپرت تریلینگ پروفیت بذارم از چه دستور یا حلقه ای میتونم استفاده کنم؟
سلام دوست عزیز شما باید از ترلینگ استاپ استفاده کنین
دستورش به صورت یک تابع اماده هست
کافیه این تابع رو فراخوانی کنین
trail()

PHP Code:
void trail()
{
for(
int cnt=0;cnt<OrdersTotal();cnt++)
{
OrderSelect(cntSELECT_BY_POSMODE_TRADES);
{
if(
OrderType()==OP_BUY// long position is opened
{
// check for trailing stop
if(TrailingStop>0)
{
if(
Bid-OrderOpenPrice()>Point*TrailingStop)
{
if(
OrderStopLoss()<Bid-Point*TrailingStop)
{
OrderModify(OrderTicket(),OrderOpenPrice(),
Bid-Point*TrailingStop,OrderTakeProfit(),0,Green);
return(
0);
}
}
}
}
else if(
OrderType()==OP_SELL// go to short position
{
// check for trailing stop
if(TrailingStop>0)
{
if((
OrderOpenPrice()-Ask)>(Point*TrailingStop))
{
if((
OrderStopLoss()>(Ask+Point*TrailingStop)) ||
(
OrderStopLoss()==0))
{
OrderModify(OrderTicket(),OrderOpenPrice(),
Ask+Point*TrailingStop,OrderTakeProfit(),0,Red);
return(
0);
}
}
}
}
}
}

__________________

دو حساب دوران جاهلیت که سعی دارم ریکاوری کنم VS یک حسابی که میتونم بهش افتخار کنم
آلپاری - روبوفارکس VS روبوگلد

p4i.ir آفلاين است   پاسخ با نقل قول
پاسخ



كاربران در حال دیدن موضوع: 1 (0 عضو و 1 مهمان)
 
ابزارهای موضوع

قواعد ارسال
شما نمی‌توانید موضوع جدید ارسال کنید
شما نمی‌توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی‌توانید فایل ضمیمه ارسال کنید
شما نمی‌توانید نوشته‌های خود را ویرایش کنید

BB code فعال است
شکلکها فعال است
كد [IMG] فعال است
كدهای HTML غیر فعال است

مراجعه سریع


ساعت: ۱۴:۴۹


قدرت این انجمن در استفاده از برنامه vBulletin 3.8.5 می باشد.
حقوق این برنامه برای .Jelsoft Enterprises Ltd محفوظ است.