بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به "انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد" خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، میتوانيد از قابليتهای بيشتری بهرهمند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید. | ![]() |
![]() |
![]() |
جدیدترین نوشته ها
|
|
|
پخش زنده | ثبت نام | بازی و سرگرمی | راهنمایی | گروههای اجتماعی | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری به صورت خوانده شده |
امواج و نظریه الیوت (Waves & Elliott Theory) آموزش و تحلیل بازار بر اساس الیوت ویو |
![]() |
|
ابزارهای موضوع |
![]() |
#21 |
کاربر عادی
![]() ![]() تاریخ عضویت: يکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۱
تشکر از ديگران: 170 تشکر از ایشان: 208 بار در 55 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
تشکرکنندگان این نوشته: 2 نفر
|
ghoghnoosepars (پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴),
javadbohlul (چهارشنبه ۲۷ دي ۹۱)
|
![]() |
#22 |
کاربر عادی
![]() تاریخ عضویت: شنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۰
تشکر از ديگران: 353 تشکر از ایشان: 228 بار در 40 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
سلام
بر اساس چه سبکی از الیوت ترید میکنین؟ماینر که گفتین کار نمیکنین میمونه پریچر و نلی ویرایش توسط spiral : پنجشنبه ۲۸ دي ۹۱ در ساعت ۰۱:۰۰ دلیل: . |
![]() |
![]() |
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
|
ghoghnoosepars (پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴)
|
![]() |
#23 |
کاربر عادی
![]() ![]() تاریخ عضویت: يکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۱
تشکر از ديگران: 170 تشکر از ایشان: 208 بار در 55 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
تشکرکنندگان این نوشته: 2 نفر
|
ghoghnoosepars (پنجشنبه ۲۸ آبان ۹۴),
Khamoosh (يکشنبه ۱ بهمن ۹۱)
|
![]() |
#24 |
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
با سلام به همه
خیلی جالبه تا حالا که دنبال تحلیل الیوت نبودم، هر جایی که سر می زدم، تحلیلهای الیوتی، طبق طبق جلوی چشمم بود. اما حالا که افتادم دنبال تحلیلهای الیوتی روزانه مثل H1 و H4 اون هم فقط برای جفت ارز یورو- دلار، هر جایی که می رم می بینم یا چند ماه و چند سالی میشه که دیگه آپدیت نشده یا پولی شده یا بخاطر تحریمها به ایرانیها خدمات داده نمیشه، یا ..... حالا درد دل من اینه که: یکی پیدا میشه که در این زمینه کمک کنه؟ تأکید میکنم که تایمهای یکساعته و چهارساعته لازم دارم. با تشکر پیشاپیش
![]() |
![]() |
#25 | |
کاربر ارشد
![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: دوشنبه ۴ خرداد ۱۳۸۸
تشکر از ديگران: 1,282 تشکر از ایشان: 1,957 بار در 475 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
ولی زیاد روش حساب نکن . بعضی وقتها تخمی تخیلی تحلیل میکنه ولی همیشه آپدیته ![]() [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] |
|
![]() |
![]() |
|
ghoghnoosepars (يکشنبه ۲۰ دي ۹۴)
|
![]() |
#26 | |
کاربر ارشد
![]() نقل قول:
سعید جان دستت درد نکنه، خیلی خوبه ولی تحلیل الیوتی تایم H1 رو نداره، من چون فقط روی جفت ارز یورو- دلار کار می کنم بنابراین در تایمهای بالا موقعیت ترید کم پیش میاد بنابراین اگه در تایم H1 بشه ترید کنم برام بهتره. پس لطفا سایتی که تایم یکساعته هم داشته باشه، برام پیدا کن. ![]() با تشکر
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
کاربر ارشد
![]()
باز هم سلام سعید جان
لطفا بفرمایید که اگه بخوایم تحلیلهای روزهای گذشته رو توی این سایت داشته باشیم، راهی داره یا نه؟ با تشکر مجدد
![]() |
![]() |
#28 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: 6 بار در 5 نوشته ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
ghoghnoosepars (دوشنبه ۲۶ بهمن ۹۴)
|