بازدیدکننده گرامی، ورود شما را به "انجمن تجارت الکترونیکی ایران-ایگولد" خیر مقدم عرض می نماییم. در حال حاضر شما به عنوان ميهمان از انجمن بازديد می كنيد و امكان استفاده از تمام قابليتهای آن را نداريد. با ثبت نام رايگان، میتوانيد از قابليتهای بيشتری بهرهمند شوید. برای عضویت در انجمن اینجا را کلیک کنید. | ![]() |
![]() |
![]() |
جدیدترین نوشته ها
|
|
|
پخش زنده | ثبت نام | بازی و سرگرمی | راهنمایی | گروههای اجتماعی | تقویم | جستجو | ارسالهای امروز | علامت گذاری به صورت خوانده شده |
نمايش نتيجه نظرسنجی: فارکس چه جایگاه شغلی برای شما دارد؟ | |||
شغل اصلی من فارکس است |
![]() ![]() ![]() ![]() |
221 | 43.16% |
در کنار شغل دیگری فارکس نیز کار می کنم |
![]() ![]() ![]() ![]() |
291 | 56.84% |
تعداد رأی دهندگان: 512. شما نمی توانید در این نظرسنجی شرکت کنید! |
![]() |
|
ابزارهای موضوع |
![]() |
#531 | |
کاربر فعال
![]() ![]() ![]() |
![]() نقل قول:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: 0 بار در 0 نوشته ![]() |
![]()
سلام منون عالیه
![]() |
#533 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 1 تشکر از ایشان: يک بار در يک نوشته ![]() |
![]()
دوستان عزیز باسلام .
من امیرحسام میری هستم . قبلا تو این سایت مطلب میذاشتم ولی مدتی مشغول تحصیل و داستانهای دیگه بودم . امروز که خواستم با نام کاربری قبلی وارد بشم امکانش نبود لذا مجدد ثبت نام کردم . خواستم درمورد شغل فارکس عرض کنم . این لاگین و اینوستور رو دریافت کنید و ببینید . حساب ریل هستش و با بالانس کم شروع شده . میخواستم به این تفکر که ایا تریدری رو دیدید که دربازارفارکس سود بگیره یا نه خاتمه بدم . از طرفی چون مقیم کانادا هستم تنها بروکری که با قوانین مالیاتی کانادا مشکل نداشت همین fxtm بود که چند ماه پیش توش ثبت نام کردم و شروع به ترید کردم . البته این تنها حساب بنده نبود و این حساب به دلیل ازارو اذیت های زیادی که توسایتهای دیگه شدم و مرتب از بنده لاگین و اینوستور میخواستند صورت گرفت . حساب مربوطه تا امروز بعد از 125 روز ترید 6.5 برابر شده و برای دوستان که مایل به سرمایه گذاری پم بودند قرار داده شده دراودان حساب بسیار پایینه این نشون میده که بیشتر پوزیشنها درجای درست گرفته میشه . بنده مبتکر روش لوشو -ورتکس و ریاضیات عددیابی درریاضیات لوشو- ورتکس و ستاره داوود هستم و دراین زمینه تا این لحظه حدود 1000 صفحه درمورد رموز اعدادنوشتم و منتظرم تا به عنوان مبحث جدید درریاضی به جامعه ریاضی تقدیم کنم و براساس این قانون رمز یابی درسیستم ورتکش - لوشو- ستاره داود - هدسه دوجینی - فرکتالها - ساهچاله اعداد - رمز مثلث خیام و ..... ترید میکنم .میتونید مطالب بنده رو از کانال دنبال کنید که تو قسمت امضاء گذاشتم . هرهفته لاگین و اینوستور درانتهای هفته به شما دوستان داده خواهد شد تا نتیجه رو ببینید نتیجه مدیریت حساب پم رو میتونید هر روز از سایت زیر نگاه کنید و ماشین حسابی اون زیر طراحی شده که میتونید ببینید چه میزان سود میتونستید تا این لحظه با سرمایه تون بگیرید . تو کانالم هم پیش بینی های قبلی بنده رو درمورد بیت کوین خواهید دید که براساس همین رمزیابی ضورت گرفته . تاقبل از ساعت 5 عضر به وقت تورنتو اینوستور عوض نمیشه و هر هفته از شنبه تا شروع بازار اینوستور این حساب ریل دراختیار شما قرار خواهد گرفت login:2100180 ForexTimeFXTM-ECN-Zero Be.Responsible@333: investor [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] ویرایش توسط hesam forex : يکشنبه ۱۸ آذر ۹۷ در ساعت ۲۲:۳۵ |
![]() |
![]() |
![]() |
#534 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 0 تشکر از ایشان: يک بار در يک نوشته ![]() |
![]()
سلام
این پسورد حسابتون که اصلا داخل کادر جا نمیشه؟ فکر کنم پسورد را اشتباه گذاشتین. بیشتر از هشت کاراکتر قبول نمیکنه. |
![]() |
![]() |
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
|
hesam forex (شنبه ۲۴ آذر ۹۷)
|
![]() |
#535 |
کاربر عادی
![]()
این پسورد حسابتون که اصلا داخل کادر جا نمیشه؟ فکر کنم پسورد را اشتباه گذاشتین. بیشتر از هشت کاراکتر قبول نمیکنه.[/QUOTE]
لاگین و اینوستور این هفته رودریافت کنید . بیشتر از 8 کاراکتر قبول میکنه من باهاش وصل میشم باقی دوستان هم مشکلی نداشتد . مجدد امتحان کنید login : 2100180 forextime-FXTM-ECN-Zero investor:Health.is.Wealth [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] اطلاعات بیشتر رو میتونید از کانال تلگرامم دریافت کنید |
![]() |
![]() |
![]() |
#536 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 52 تشکر از ایشان: 30 بار در 12 نوشته ![]() |
![]() نقل قول:
نقل قول:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#537 |
کاربر عادی
![]()
سلام
دوستان امروز هم به لطف خدای متعال سود داشتیم 822 % سود تا این لجظه بعد از مدت تقریبا 4 ماه ترید . لاگین و پسورد حساب رو میذارم تا خودتون ببینید . بالانس اولیه 328 دلار بوده که بعد از مدت 4 ماه ترید با رعایت مدیریت ریسک و مدیریت سرمایه تا امروز به 3035 دلار افزایش یافته . هیچ بازاری به اندازه فارکس نمیتونه سودده باشه به شرط اینکه بلد باشی ترید کنی . امیرحسام میری از لینک زیر نتیجه ترید روی حساب لایو رو نگاه کنید متاتریدر اف ایکس تی ام رو نصب کنید و لاگین و اینوستور پسورد رو وارد کنید تا وارد حساب لایو بنده بشید و معاملات ر ببینید. [/COLOR][/SIZE] [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] login: 2100180 ForexTimeFXTM-ECN-Zero password : complimenT.23 لینک زیررو ببینید. [کاربران ثبت نام شده مجاز به مشاهده لینکها می باشند. ] |
![]() |
![]() |
تشکرکنندگان این نوشته: یک نفر
|
سرمد (سه شنبه ۴ دي ۹۷)
|
![]() |
#538 |
کاربر فعال
![]() ![]() ![]() تاریخ عضویت: جمعه ۵ مرداد ۱۳۸۶
تشکر از ديگران: 356 تشکر از ایشان: 188 بار در 67 نوشته ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
با سلام و احترام
لاگین به حساب نمی توان نمود. از اعداد و ارقام کمتری برای قسمت login استفاده کنید. |
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 42 تشکر از ایشان: 37 بار در 11 نوشته ![]() |
![]()
شما که داری روزی 800 درصد سود میکنی تا سرسال به بیل گیتس میرسی دیگه دنبال سیگنال فروشی چرا هستی ؟؟؟؟ کسی که بتونه سودگیری کنه از بازار حتی کم به این کارای کم وبیارزش وقتشو هدر نمیده
|
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
کاربر عادی
تشکر از ديگران: 52 تشکر از ایشان: 30 بار در 12 نوشته ![]() |
![]() نقل قول:
|
![]() |
![]() |
![]() |